Domaćinstvo Ima 23 proizvoda.

po stranici
Prikazuje 1 - 16 of 23 stavki
 • Uz sredstvo za čišćenje kuhinja, vaša će kuhinja uvijek besprijekorno blistati. Učinkovito uklanja naslage od masnoće i tvrdokorne zagorene ostatke od kuhanja. Idealno je za čišćenje kuhinjskih elemenata, stolova i stolica, štednjaka i napa i još mnogo toga. Pogodno je i za čišćenje nehrđajućeg čelika

 • Mellerud odstranjivač mrlja brzo i učinkovito otklanja mrlje na tekstilnim površinama. Idealno je otklanjanje mrlja na tepisima, na završecima tepiha, auto presvlakama i auto tepisima. Prirodne visokoučinkovite komponente istovremeno otklanjaju neugodne mirise.

 • Uz Mellerud sredstvo za čišćenje parketa vaši će podovi uvijek blistati i biti besprijekorno čisti. Čisti i njeguje sve parketne i drvene podove. Osvježava i ne čini pod glatkim. Osigurava blistavu površinu bez naknadnog laštenja. Za laminatne površine koristite Mellerud sredstvo za čišćenje i održavanje laminata.

 • Uz sredstvo za čišćenje laminata vaši će laminati uvijek besprijekorno blistati. Istovremeno čisti i njeguje laminatne i furnirane podove, zidne i stropne panele, te površine od pluta. Osvježava, održava sjaj i odbija prljavštinu.

 • Mellerud sredstvo za čišćenje PVC površina bez problema otklanja tvrdokornu prljavštinu, ostatke ulja i masnoće na svim vrstama plastičnih podova, PVC-u i gumi.

 • Mellerud sredstvo za čišćenje stakla na kaminu uklanja ostatke gorenja kao što su čađa, prašina, naslage masnoća sa svih staklenih površina na kaminima i pećima. Ne oštećuje površinu materijala i ne stvara koroziju stakla zbog nagrizajućih sastojaka. Redovitom upotrebom olakšava čišćenje i sprječava tvrdokorna zaprljanja.

 • Za brilijantni izgled. MELLERUD POLIR PASTA štiti i otklanja temeljito tragove korištenja i naslage. Otklanjaju se manje ogrebotine i mjesta bez sjaja. Površine dobijaju zaštitu specijalnom kombinacijom njege. Redovita uporaba produljuje životni vijek sintetičkih materijala. S izvrsnim efektom odbijanja vode.

 • Oplememenjeno sjajem. Za zlato, srebro, mesing i bakar. MELLERUD POLIR PASTA štiti i otklanja temeljito tvrdokornu prljavštinu, slojeve oksidiranja i naslage. Pri poliranju nastaje sjaj bez pruga. Površine su duže vrijeme zaštićene od korozije. Sa efektom odbijanja vode, djeluje automatski.

 • Jednostavna njega plastike. Za sve predmete od plasike kao što su npr. žaluzine, rolete, namještaj od plastike, površine u kuhinji i uredu, kućišta radija i televizora. Zahvaljujući ispravnoj kombinaciji tvari, odstranjuju se temeljito i bez muke prljavština, mast, ulje i nikotin. Optimalno i za čišćenje unutrašnjosti automobila.

 • Oplememenjeno sjajem. Za plemeniti čelik, krom i aluminij. MELLERUD POLIR PASTA štiti i otklanja temeljito tvrdokornu prljavštinu, slojeve oksidiranja i naslage. Pri poliranju nastaje sjaj bez pruga. Površine su duže vrijeme zaštićene od korozije. Sa efektom odbijanja vode, djeluje automatski.

 • Za potpunu čistoću. MELLERUD odstranjivač silikona potpuno uklanja svježi i stvrdnuti silikon na površinama od keramike, emajla, akrila, drva, stakla i porculana. Primjenjiv u interijeru i eksterijeru. Pogodan za kupaonske kade, tuš kade, umivaonike, prozore, ogledala itd. Dobro prijanja zahvaljujući formuli gela.

 • Rješenje sa zaštitom za sve vrste ljepila. MELLERUD odstranjvač naljepnica i ostataka ljepila rastvara čvrsto zalijepljene ljepljive trake, naljepnice, etikete, ostatke ljepila, naljepnice za cijene. Sredstvo za rastvaranje omekšava slojeve ljepila i omogućava odljepljivanje.

 • Bez kamenca za nekoliko minuta. Veoma djelotvorna kombinacija tvari neutralnog mirisa uklanja naslage kamenca i kamenac u aparatima za kavu, bojlera za vruću vodu, električnih kuhala za vodu, čistača na paru, glačala na paru, strojeva za pranje rublja i uronjivih grijača. Štedi energiju i produljuje životni vijek aparata.

 • Specijalista protiv kamenca i rđe. MELLERUD sredstvo za rastvaranje kamenca i rđe odstranjuje jednostavno i temeljito tvrdokorne naslage kamenca, rđe, okorjeli sapun i rubove prljavštine sa mješalica za vodu od kroma, umivaonika, sudopera, kupaonskih kada, tuš kada i nužnika.

 • Brzo djelujuće snažno sredstvo protiv masnoće. Veoma djelotvorna kombinacija čišćenja otklanja automatski i brzo zagorene ostatke hrane, masti i okorjele ostatke. Za plemeniti čelik, keramiku i email. Primjenljivo u kući i vrtu.

 • Jednostavno i nježno uklanja silikon i akrilna brtvila sa rubnih i glatkih površina. Uklanja naslage i tvrdokornu prljavštinu sa stakla, keramike, pločica, kuhala...

Prikazuje 1 - 16 of 23 stavki