Vrt, terasa, balkon, vanjske površine Ima 9 proizvoda.

Prikazuje 1 - 9 of 9 stavki
  • Za prirodni izgled. MELLERUD ulje za njegu tikovine štiti i održava odnosno produbljuje prvobitnu toplu nijansu boje. Kod redovite uporabe štiti od sivljenja i nastajanja crnih mrlja. Drvo ostaje prozračno, otporno na vodu i prljavštine. Nanosi se mazanjem ili raspršivanjem. Brzo suši i osigurava prirodno svilnato mat izgled koji osvježava strukturu...

  • Mellerud sredstvo za uklanjanje mrlja od hrđe učinkovito uklanja naslage hrđe i drugih metalnih oksida sa pločica i kamena na unutarnjim i vanjskim prostorima. Proizvod ne sadrži kiseline, te se može koristiti na površinama od prirodnog kamena poput mramora, granita, škriljevca, vapnenca i pješčenjaka.

  • Mellerud sredstvo za čišćenje nadgrobnih spomenika temeljito i bez problema uklanja prljavštine, zelene naslage, ostatke lišća i ptičji izmet sa nadgrobnih spomenika. Pogodno je za površine od prirodnog i umjetnog kamena kao što su granit, mramor, škriljevac, pješčenjak i ljušturni vapnenac, a može se koristiti i za čišćenje drva. Ne sadrži kiseline i klor.

  • Odstranjuje alge bez muke. MELLERUD sredstvo za uklanjanje algi i zelenih naslaga odstranjuje automatski alge i zelene naslage sa kamenih, drvenih, staklenih, betonskih i keramičkih površina. Dugoročna zaštita od ponovnog nastajanja algi i zelenih naslaga.

  • Jednostavna uporaba, zaštitna njega. Za sve vrste vrtnog namještaja. MELLERUD sredstvo za čišćenje vrtnog namještaja uklanja prljavštinu, prašinu, izmet ptica, mahovinu, masnoću, ostatke hrane, mrlje kreme za sunčanje, nikotin i još više toga sa vrtnih stolova, stolica, ležaljki, klupa i držača suncobrana.

  • Veoma jak učinak kod odstranjivanja sintetičkog i mineralnog motornog ulja, ulja za podmazivanje, ulja za prijenosnike, biljnog ulja, lož-ulja i dizel-goriva.

  • Sredstvo otklanja nečistoće, ptičji izmet i druge prljavštine sa tendi, suncobrana, vanjskih rolo zavjesa. Pogodno je za čišćenje zračnih jastuka, madraca, ležaljki, cerada, šatora, brodskih pokrivala, kabrioletskih krovova i drugih tkanina iz prirodnih i sintetičkih vlakana.

  • Štiti tende, suncobrane, vanjske rolo zavjese, presvlake, cerade, šatore, brodska pokrivala, kabrioletske krovove, ... i ostale materijale iz prirodnih i sintetičkih tkanina.

  • Čisti, štiti i njeguje u jednom radnom hodu sve visokokvalitetne površine od plemenitog čelika i kroma. Uklanja masne naslage, tragove upotrebe i prljavštine sa usisnih napa, štednjaka, peći od plemenitog čelika, kuhinjskih profila, inox uređaja, obloga namještaja i armatura.

Prikazuje 1 - 9 of 9 stavki